skip to Main Content

Lydbogsføljetonen En ærlig mand er historien om Poul Helweg. Poul er ikke bange for at give sin ærlige mening. Til alle, der kunne have brug for det.

en-aerlig-mand

En ærlig mand

Rosinante

Lydbogsføljetonen En ærlig mand er historien om Poul Helweg. Poul er ikke bange for at give sin ærlige mening. Til alle, der kunne have brug for det.

Forlaget Rosinante & Co og lydbogstjenesten Storytel er gået sammen om et helt nyt føljeton-format til lydbogslytterne. Samarbejdet er en nytænkning af den klassiske litterære føljeton, og ideen er opstået med inspiration fra tv-streaming-tjenesternes (HBO og Netflix) succes med egenproducerede tv-serier. En ærlig mand er første føljeton-projekt.

Seriens første 5 afsnit bygger på første bog i Lars Kjædegaards ’Montebello-trilogi’, som udkom fra 2006 til 2008. Serien er indlæst af skuespilleren Carsten Bjørnlund og er tilgængelig via Storytel.dk

Storytel er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du kan enten lytte via hjemmesiden www.storytel.dk eller via appen som du downloader til din mobil.

Læs mere hos Storytel

DK_en_arlig_mand_1

En ærlig mand – del 1

“Jeg kom til mig selv” – Poul Helweg.

Poul passer sine forældre, Inger og Arne. Pouls søster, Lola, lever sit liv med sin mand Hokki og deres søn, Lille-Kim. En dag glemmer Poul én ting. Her starter historien om en ærlig mand.

Læs mere hos Storytel

DK_en_arlig_mand_2

En ærlig mand – del 2

“Jeg har ingen problemer med det fucking flag” – Bili Saber

Poul får besøg af en ganske særlig gæst. Igen. Og Lola får brug for hans hjælp. Endnu mere end nogensinde. Men kan Poul også hjælpe Bili?

Læs mere hos Storytel

DK_en_arlig_mand_3

En ærlig mand – del 3

“Det er en kaffemaskine, ikke en dildo” – Lise Mikkelsen

Efterhånden som ’Ærligt nærvær’ vinder indpas i kvarteret, får Pouls virksomhed konsekvenser. Hans ærlige råd er en torn i øjet på kommunens sagsbehandlere og Poul må forsvare sig. Og hvad er der sket med Bili?

Læs mere på Storytel

DK_en_arlig_mand_4

En ærlig mand – del 4

“Så kan de sorte lære det” – Samir

Gemal Saber er i sorg, Bilis ven, Samir, dukker op og Lille-Kim er næsten flyttet ind. Samtidig bliver Poul kontaktet af Lises veninde, Malene, der ikke er sikker på, at Poul er helt ærlig.

Læs mere på Storytel

DK_en_arlig_mand_5

“Han sidder ved vinduet” – Chenile

Det er ikke sikkert, at Poul må fortsætte med at være en del af Lille-Kims liv og en psykolog bliver sat til at afgøre sagen. Poul får besøg af Chenile, som har problemer derhjemme, Samir dukker op og hvem skød Bili?

Læs mere på Storytel
Back To Top