skip to Main Content

Blomstermanden er morder. Han påtager sig at udføre to drab på mennesker, han ikke kender, og han kender heller ikke manden, som giver ham opgaven.

blomstermanden

Blomstermanden

Rosinante

Blomstermanden er morder. Han påtager sig at udføre to drab på mennesker, han ikke kender, og han kender heller ikke manden, som giver ham opgaven.

Anita Hvid & Thor Belling efterforsker sagen, men kører hurtigt fast. De to ofre var begge jurister, men kendte ikke hinanden. Først da et tredje drab begås, får de to efterforskere endelig en krog i sagen, som fører dem til en klub for herrer af det bedre selskab.

Blomstermanden er Lars Kjædegaards sjette bog i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling, men kan læses uafhængigt af de foregående. I serien, der kombinerer det nervepirrende plot med troværdige samtidsskildringer, følger vi almindelige mennesker i ualmindelige situationer.

Køb nu

»Lars Kjædegaards sjette krimi er upåtrængende professionel, og som sædvanlig er han en stille fryd
at læse.«
**** – Jyllands-Posten

»Det er absolut lykkedes Kjædegaard at slå en sekser denne gang.«
***** – Vejle Amts Folkeblad

»Det er fine, velskrevne historier om mennesker, fortalt med humor, alvor og blik for samfundets brudflader – i familie med gode, gamle Turèlls Mord-serie, hvor vejen som regel er langt mere interessant end målet. Letlæst, stemningsfyldt og bedre begavet end det meste på krimimarkedet.
«
**** – Ekstra Bladet

»Lars Kjædegaards ”Blomstermanden” er med sin direkte samfundskritik særdeles læseværdig«
– Flensborg Avis

»Da jeg først var begyndt at læse Lars Kjædegaards nye krimi, ”Blomstermanden”, var der ingen vej tilbage. Jeg læste stort set hele krimien i ét hug på en vinterlig afslapningsdag.«
–Helsingør Dagblad

Back To Top